Viseu de Sus - Mocanita - Valea Vaserului - CFF - Locomotiva cu abur
Home page   Contact informations   Partners  
  Ecotours Turism Zona Stiri Rezervari  
 

ECOTOURS

Str. Cerbului Nr. 5
In Gara CFF denumita si Gara Mocanitei
Tel: 0040 262 35 35 35
Fax: 0040 262 35 33 63
Email: info@ecotours.ro
435700 - Viseu de Sus
Maramures - Romania

 

Ce este Ecotours?

Ecotours S.R.L. este o firma privată fondată in anul 2002 care are ca activitate turismul din Viseu de Sus si împrejurimile acestuia. Faţă de oaspeţi, firma ,,Ecotours S.R.L.“ pune preţ pe calitatea serviciilor oferite, fiind de asemenea un „prieten“ pe care te poti baza oricand.

 

Leopold Langtaler


Unde se afla Ecotours?

Ecotours S.R.L. are biroul in clădirea gării CFF,  pe strada Cerbului, nr. 5, în Viseu de Sus ( vezi jos harta).
Program birou: În lunile de vară (mai-august) de la 7-10 şi 16-18. Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Mocanita

Bahnhofsgebäude von Ecotours S.R.L.

O calatorie absolut banala cu trenul in alte parti ale lumii  aici  in Viseu de Sus se transforma intr-o adevarata aventura plină de trăiri în bogăţia de privelişti şi sălbăticia romantică a Vaii Vaserului. Mocanita dichisita,asezata frumos pe sinele pline de amintiri ale garii, incurajata de calatorii binevoitori parca iti spune „Urca e trenul tau!“
La destinatie va intampina gratios o lume indepartata de zgomot si agitatie,lipsita de reguli si prejudecati.
Din fuga trenului zaresti inaintea ochilor bogăţia pădurilor Văii Vaserului care  a fost integrată doar la sfârşitul secolului al 17-lea în economia forestieră - zona Marmureşului aparţinand în aceea vreme Imperiului Austro-Ungar.  Ca şi angajaţi ai statului au început în acea vreme coloniştii vorbitori de limba germana din Austria Superioară şi din regiunea Zips (Slovacia de azi) să exploateze pădurile seculare, neatinse şi au plutărit arborii doborâţi pe râu,devenind astazi una dintre principalele activitati ale acestei zone!


Ce va oferim?
,,Ecotours S.R.L.“ este partenerul ideal pentru organizarea de călătorii individuale sau grupuri în zona Viseu de Sus.
Va pune la dispozitie următoarele:

  1. informaţii despre zonă şi posibilitaţiile de petrecere a timpului liber ( în linba engleză, germană , franceză şi română)
  2. rezervarea şi îndrumarea spre case private, pensiuni si hoteluri
  3. organizarea de excursii în zonă, mâncare tradiţională la foc de tabără, seară folclorică, vizită la o stână, la biserici etc.  pentru grupuri sau turişti individuali ( ne ocupăm de cazare, masă şi transport )
  4. călătorii cu caleaşca
  5. ghid

Stiati ca: CFF VISEU DE SUS este ultima cale ferata forestiera functionala cu locomotive pe abur din EUROPA?